10 Yıldır Ailesiyle Birlikte Milas’a Hizmet Veriyor

Bu kez lezzet yolculuğumuz Milas Pomelon AVM’de ki Döner House’daydı. Yaprak gibi kesilen dönerlerin lezzet sırrını sorduk. Yasin Usta, 'Hayvanları kendimiz kestirip, etleri marine ediyoruz. Etleri bölgemizin yerli yetiştiricilerinden temin ediyor meşe odununda bir güzel pişiriyoruz gönül rahatlığıyla işlememize gelip tüketebilirsiniz. Sloganımız da biz döner yapıyoruz. Kaliteli et ve tavuk döner satıyoruz' dedi.

Bu kez lezzet yolculuğumuz Milas Pomelon AVM’de ki Döner House’daydı. Yaprak gibi kesilen dönerlerin lezzet sırrını sorduk. İşletme sahibi Yasin Aydepe, “Hayvanları kendimiz kestirip, etleri marine ediyoruz. Etleri bölgemizin yerli yetiştiricilerinden temin ediyor meşe odununda bir güzel pişiriyoruz gönül rahatlığıyla işlememize gelip tüketebilirsiniz. Sloganımız da biz döner yapıyoruz. Kaliteli et ve tavuk döner satıyoruz” dedi.

“Kasada bazen eşim Merve Hanım, bazen ben serviste bölgemizin genç yetenekli bireyleri. Ben bazende ocakta dönerin başındayım. Ustamız da benimle birlikte. Burada öğrenciler de çok ve genellikle dürüm servisi yapıyoruz. Müşterilerimiz bizim baş tacımız, asla patateslerle şişirip göz boyamıyoruz ve kaliteden taviz vermiyoruz. İşletmenin ayakta durması ailenin el ele olmasından kaynaklanıyor. Güler yüzlü hizmet ve kalite ürün servisi Döner House’ın birinci sloganı. Tek isteğimiz dönerimizin lezzetini damaklarda unutulmaz kılmak. İlk günden bugüne kaliteden asla taviz vermedik” dedi.

Yasin Usta’ya teşekkür edip ayrılırken, “Biz döner yapıyoruz. Kaliteli et ve tavuk döner satıyoruz” sloganıyla hizmet veren Döner House’ın lezzetini tatmak isteyenler için adres de veriyoruz. Pomelon AVM Muğla/Milas

Bakmadan Geçme