11. Tazelenme Olimpiyatları Bugün Başlıyor

Muğla Tazelenme Üniversitesi tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Tazelenme Olimpiyatları” bugün başlıyor.

Muğla Tazelenme Üniversitesi tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Tazelenme Olimpiyatları” bugün başlıyor.

Muğla, Milas, Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ege Tazelenme Üniversitelerinin mücadele edecekleri 11. Tazelenme Olimpiyatları, saat 14:00’te Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Kötekli Kampüsünde bulunan Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan açılış programıyla başlayıp, 5 Haziran Pazar günü saat 14:00’te yapılacak ödül töreniyle tamamlanacak.

Antrenörlüğünü emekli öğretmen Nurullah Sarı’nın yaptığı Tazelenme Üniversitesi Milas Şubesi 21 sporcusuyla katılacağı olimpiyatlarda voleybol, 100 metre yürüyüş, masa tenisi ve oryantring branşlarında mücadele edecek.

Tazelenme Üniversitesi Milas şubesinin kolaylaştırıcılığını yapan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet GÜNLÜK konu ile ilgili bir açıklama yaptı;

Muğla Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi 11. Olimpiyat Spor Oyunlarında ilçemizi temsil edecek olan Tazelenme Üniversitesi Milas Şubesi sporcularına başarılar diliyorum. Sporcularımızın olimpiyatlara katılabilmesi için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme