1955 Yılından Milas'a Özgü Sıcak Bir Anı

MİLAS – Zamanın durduğu, hatıraların ölümsüzleştiği anları yakalamak her fotoğrafçının hayalidir. Milas'ın geçmişi, bazen bir sokak köşesinde, bazen eski bir evin penceresinde, bazen de eski bir fotoğrafta hayat bulur. Geçtiğimiz günlerde , bu tür nostaljik anlara tanık olmamızı sağlayan bir fotoğraf keşfettik.

MİLAS – Zamanın durduğu, hatıraların ölümsüzleştiği anları yakalamak her fotoğrafçının hayalidir. Milas’ın geçmişi, bazen bir sokak köşesinde, bazen eski bir evin penceresinde, bazen de eski bir fotoğrafta hayat bulur. Geçtiğimiz günlerde , bu tür nostaljik anlara tanık olmamızı sağlayan bir fotoğraf keşfettik.

1955 yılında Milas, Muğla’da çekilen bu özel fotoğraf, sıcaklık ve samimiyetin yansıtıldığı bir karede adeta donmuş. Yörük obasında közde kahve pişiren bir baba ve onun etrafında yer alan çocukları, aile bağlarının sıcaklığını, o dönemin sade yaşamının güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Her bir detayın, geçmişten gelen bir hikayeyi anlattığı bu fotoğrafta; ailenin, toplumun temel taşı olduğunu, geleneklerin ve alışkanlıkların ne kadar değerli olduğunu görebilirsiniz.

Milas Karya Haber olarak, böylesine özel anları ve hatıraları paylaşmaktan mutluluk duyarız. Şehrimizin tarihine, kültürüne ve değerlerine sahip çıkmak, geleceğe taşımak adına ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Bakmadan Geçme