24 Yıldır Milas’a Dondurma Yediriyor (Dondurmacı Kahraman)

1998 yılından beridir Atapark’ın karşısında işlettiği dükkan ile Milas halkına dondurma satan dondurmacı Kahraman yaza sıkı bir şekilde hazırlandıklarını bütün Milas’ı dondurmaya doyuracaklarını söyledi.

Havaların ısınması ile birlikte kendimizi dışarı atmaya başladık, akşam yürüyüşleri, piknikler, mangallar artık yaz sezonu yavaş yavaş açılıyor, tabii ki de yaz sezonu deyince akla ilk gelen şeylerden birisi de dondurma.

Milas’ta dondurmayı kim yapar, Milas’ta dondurma kimden yenir işte bu soruların cevabı; Atapark’ın karşısında 1998 yılından beridir işletmecilik yapan, bütün Milas halkı tarafından bilinen dondurmacı Kahraman.

Renkli kişiliği ve güler yüzlü bir esnaf olan dondurmacı Kahraman yaptığı lezzetli dondurmalar ile Milas halkının gönlüne taht kurmuş durumda, biz kendisiyle sohbet ederken Yaz’a sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ustalarından öğrendikleri tamamen Doğal olan hiçbir katkı maddesi içermeyen dondurmaları ile herkesin içini serinleteceklerini ve bu eşsiz lezzettin tadına bütün Milas halkının bakmasını isteyerek selamlarını iletti.

Bakmadan Geçme