30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Milas'ta Zakkum Sahne Alacak

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlanacak.

İlçemizde gerçekleşecek resmi kutlama programının yanı sıra Muğla Büyükşehir ve Milas Belediyesi’nin iş birliğinde fener alayı ve konser etkinliği gerçekleştirilecek. 


Fener alayı sonrasında ‘Zakkum’ konseri…


30 Ağustos 1922’de Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin başarıyla sonuçlanmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi kesin ve kalıcı bir zafere ulaştı. Bu büyük zafer Muğla Büyükşehir ve Milas Belediyesi’nin gerçekleştireceği etkinliklerle Milas’ta coşkuyla kutlanacak. Kutlama programı kapsamında Atapark Meydanı’nda saat 20.00’de başlayacak olan fener alayı hep bir ağızdan söylenecek coşkulu marşlar eşliğinde Milas Belediyesi tarafından bayraklarla donatılan ilçemiz cadde ve sokaklarında gerçekleşecek. Vatandaşlarımız tarafından taşınacak meşalelerin geceyi aydınlatmasıyla sürecek olan fener alayı, başlangıç noktası olan Atapark’ta son bulacak. Fener alayının tamamlanmasının ardından ise ülkemizin başarılı müzik gruplarından biri olan Zakkum saat 21.30’da sahne alacak. Atapark Meydanı’na kurulacak olan sahnede Milaslılarla buluşacak olan Zakkum grubu birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatacak. 


Başkan Topuz’dan kutlamalara davet…


Büyük zaferin, Türk Ulusunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünün ilçemizde coşkuyla kutlanacağını ifade ederek tüm vatandaşlarımızı saat 20.00’de başlayacak olan fener alayı ve ardından saat 21.30’da gerçekleşecek olan Zakkum konserine davet etti.

 

Bakmadan Geçme