• Haberler
  • Gündem
  • 81 Kilo Kokain, 3 Kilo Esrar Bulunan, Ateş Açılarak Durdurulan Yattakilerden İlginç İfade: “Gaz Kolu Takılı Kaldı”

81 Kilo Kokain, 3 Kilo Esrar Bulunan, Ateş Açılarak Durdurulan Yattakilerden İlginç İfade: “Gaz Kolu Takılı Kaldı”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ve polisten kaçan lüks yatın 4 saatlik kovalamaca sonucunda zor kullanılarak durdurulduğu ve 84 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiği olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ve polisten kaçan lüks yatın 4 saatlik kovalamaca sonucunda zor kullanılarak durdurulduğu ve 84 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiği olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin emniyette verdikleri ifadede Sahil Güvenlik ve polisin takibi esnasında gaz kolu takılı kaldığı için duramadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Lüks yatın operasyonda gözaltına alınan eski armatör A.K.E.’ye ait olduğu ortaya çıktı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen A.K.E.’nin bir süre önce işlerinin bozulduğu bildirildi. A.K.E’nin ‘Belgor’ isimli tekneyi 7-8 yıl önce Yunanistan’daki ekonomik kriz esnasında 270 bin euroya aldığı ve Türkiye’ye getirdikten sonra 200 bin euro da kendisi masraf yaparak bu hale getirdiği kaydedildi.

Operasyonda kıyıda ve denizde ele geçirilen 81 kilogram kokain ile ticari gemide yakalanan 3 kilogram esrar maddesi, emniyetin Gümbet Mahallesindeki binasında görüntülendi.

Bakmadan Geçme