• Haberler
  • Milas
  • “Acı Kaza: Balık Fabrikasındaki İşçi Asansörün Altında Can Verdi”

“Acı Kaza: Balık Fabrikasındaki İşçi Asansörün Altında Can Verdi”

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşanan trajik bir kaza, bir işçinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Alınan bilgilere göre, Kemikler Mahallesi’ndeki bir balık işleme tesisinde çalışan Mustafa Akça, iş kazası sonucu asansörün altında kalarak ağır yaralandı.

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşanan trajik bir kaza, bir işçinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Alınan bilgilere göre, Kemikler Mahallesi’ndeki bir balık işleme tesisinde çalışan Mustafa Akça, iş kazası sonucu asansörün altında kalarak ağır yaralandı. İşyerinde meydana gelen bu elim olay sonucunda Akça, acil olarak Milas Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Mustafa Akça’ya hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, durumunun daha da ciddi olduğu anlaşıldı ve Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmesine karar verildi. Ancak Muğla’ya sevk edilirken durumu kötüleşen Akça, Yatağan Devlet Hastanesi’ne acil olarak getirildi. Ne yazık ki, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, iki çocuk babası Akça yaşam mücadelesini kaybetti.

Bu üzücü olay, iş güvenliği ve işçilerin sağlığının önemini bir kez daha gündeme getirirken, Akça’nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. İş kazalarının önlenmesi ve işyerlerinde güvenlik önlemlerinin sıkılaştırılması gerekliliği, bu tür trajedilerin yaşanmaması için büyük önem taşımaktadır.

Bakmadan Geçme