Ahmet Aras : Araç 17 Milyon TL Değil 13 Milyon TL…

17 milyon lira ve motor hacmi 2.995 cc olan Audi A8 makam aracı iddialarına cevap verdi. Başkan Aras, '17 milyon TL değerinde zırhlı makam aracı aldığım iddiası yanlış ve eksik bilgiler içeriyor. Sabahları evimden mesaiye kendi arabamla gidiyorum' dedi.

Hakkında oluşturulan polemiği reddeden Başkan Aras, “Sabahleyin evimden mesaiye bile kendi aracımla gidiyorum. Hakkımda oluşturulan polemiği reddediyorum. 17 milyon TL’ye Audi A8 model zırhlı makam aracı aldığıma yönelik kamuoyunda çıkan polemiği maksatlı buluyorum. 17 milyon TL değerinde zırhlı makam aracı aldığım iddiası yanlış ve eksik bilgiler içeriyor. Sabahları evimden mesaiye kendi arabamla gidiyorum" dedi.

"Çamur at izi kalsın tarzı polemikler yaratılıyor"

Tartışılan söz araç  konusu aracın zırhlı olmadığını kaydeden Başkan Aras, "17 milyon TL’ye zırhlı araç mı olur. Halkın gündemi bu değil. Çabalarım görülünce maalesef çamur at izi kalsın tarzı polemikler yaratılıyor. Halkın gündemi bu değil. Onlar, Saray’ın günlük 46 milyon TL harcamasına baksınlar. Aracın fiyatı 13 milyon 800 bin 9,5 milyonu devlete vergi. Söz konusu araç MUTAŞ’a 13 milyon 800 bin TL’ye alındı. Bu araç sadece makam aracı olarak değil çok yönlü hizmet için kullanılıyor"diye konuştu.

Ahmet Aras : Araç 17 Milyon TL Değil 13 Milyon TL…

Bakmadan Geçme