• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti Bayramlaşma Programına Milletvekili Kadem Mete Eşlik Etti

AK Parti Bayramlaşma Programına Milletvekili Kadem Mete Eşlik Etti

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, bayramın 2.günğ parti binasında ilçe teşkilatı ve partililerle bir araya geldi. Bayramlaşma programına AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete de katıldı.

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, bayramın 2.günğ parti binasında ilçe teşkilatı ve partililerle bir araya geldi. Bayramlaşma programına AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete de katıldı.

Programda ilk konuşmayı AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik yaptı. Başkan Çelik, konuşmasında, “Burada bulunan tüm vatandaşlarımızın, Sayın Vekilimiz Kadem Mete’nin ve tüm AK Parti teşkilatlarının mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

“Kurban Bayramı, diğer bayramlara göre daha meşakkatli bir bayramdır. Buna rağmen işini gücünü bırakıp buraya gelen tüm teşkilat mensuplarımıza, mahalle başkanlarımıza ve sevgili yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Çelik, ayrıca bugün aramızda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Sayın Kadem Mete’ye teşekkür etti. Çelik, “Sayın vekilimiz teşkilatımızın içerisinden gelen, ilçe başkanlığı, il başkanlığı ve milletvekilliği yapmış, partinin tüm kademelerinde görev almış bir değerimizdir. Kendisine bu bayramda bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, “Tüm teşkilat mensuplarına ve partililere hayırlı, güzel bayramlar diliyorum” diyerek sözlerine başladı. Mete, bayramın birinci gününü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazında birlikte eda ettiklerini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm teşkilat mensuplarına selamlarını iletiyorum” dedi.

Kalabalık Karşılama İçin Milas İlçe Teşkilatına Teşekkür

Katılımın yoğun ve kalabalık olmasından çok memnun olduğunu belirten Muğla Milletvekili Kadem Mete, tüm parti mensuplarına teşekkür etti. Mete, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerden bahsederek, “Tarihimizde ilk defa böylesine bir sonuçla karşılaştık. Ama bilindiği üzere tüm dünya pandemi ile uğraşırken, bizler de Türkiye’de pandeminin yanında yangınlarla ve asrın felaketi olan 6 Şubat’ta 11 ilimizi kapsayan bir depremle karşı karşıya kaldık. Hâlâ çalışmalarımız deprem bölgesinde devam etmekte. 110 milyar dolarlık bir mal kaybının olduğu ve binlerce canımızı kaybettiğimiz deprem ile beraber ekonomik sıkıntılar maalesef yaşandı. Ancak AK Parti seçmeni, son yapılan yerel seçimlerde sandığa gitmeyerek bizlere bir uyarı verdi. Bizler ise yapılan ekonomik programlarla ülke ekonomisini en kısa sürede toparlamak için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Haziran ayından itibaren yapılan ekonomik programların meyvelerini toplamaya başlayacaklarını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, “Tekrardan tüm parti mensuplarımıza ve tüm Milaslı hemşehrilerimize hayırlı bayramlar diliyorum” diyerek konuşmalarını noktaladı. Bayramlaşma programı ise çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme