• Haberler
  • Gündem
  • Akbelen Direnişi Sonrası Fatura Kesiliyor: YK Enerji Genel Müdürü Değişiyor!

Akbelen Direnişi Sonrası Fatura Kesiliyor: YK Enerji Genel Müdürü Değişiyor!

Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren YK Enerji santrallerinin genel müdürü Mesut Serhat Dinç'in görevden alınmasını kararlaştırıldı. Akbelen olaylarının ulusal gündemden düşmesinin ardından, Limak ve IC Holding’in ortak yönetimi, Dinç’in görevden alınması yönünde karar aldı. Güvenilir kaynaklar, Mesut Serhat Dinç'in kısa süre içinde görevi bırakacağını belirtiyor.

Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren YK Enerji santrallerinin genel müdürü Mesut Serhat Dinç’in görevden alınmasını kararlaştırıldı. Akbelen olaylarının ulusal gündemden düşmesinin ardından, Limak ve IC Holding’in ortak yönetimi, Dinç’in görevden alınması yönünde karar aldı. Güvenilir kaynaklar, Mesut Serhat Dinç’in kısa süre içinde görevi bırakacağını belirtiyor.

Dinç, bu kritik göreve yaklaşık 2 yıl önce atanmıştı. Ancak Akbelen direnişi sonrası yaşanan gelişmeler şirketin stratejik kararları, üst yönetimin bu değişikliği yapmasına sebep oldu.

Gözler şimdi de Mesut Serhat Dinç’in yerine kimin getirileceğine çevrildi. Bu konuda da bilgiler netleşmeye başladı. IC Holding Enerji Yatırım Holding’de CFO olarak görev yapan Erol Demir, bu önemli koltuğa oturmaya en yakın isim olarak gösteriliyor. Eğer son dakika bir değişiklik olmazsa, Demir’in YK Enerji’nin yeni genel müdürü olacağı konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde bu değişimin şirket stratejilerine ve santral çalışmalarına nasıl yansıyacağı merak konusu olacak.

Bakmadan Geçme