15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Milas’ta Kutlandı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Milas'ta düzenlenen bir dizi etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Milas'ta düzenlenen bir dizi etkinliklerle kutlandı.
Terör örgütü Fetö tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında demokrasinin yılmaz bekçisi olarak meydanlara koşan Türk halkının elde ettiği demokrasi zaferinin yıl dönümü Milas'ta bir dizi etkinliklerle kutlandı.
Kutlama etkinlikleri kapsamında Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, protokol üyeleri ve vatandaşlarla şehitlik ziyaretinde bulunulurken akabinde Belen Cami'de öğle saatlerinde düzenlenen mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarının Atapark Meydanında devam eden etkinlikleri saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua edilmesi, protokol konuşmaları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmaları ile devam etti.
Sonrasında ise Cumhurbaşkanlığı 15 Temmuz Kronoloji Filmin gösterimi, günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunması,video ve film gösterimi yapıldı.
Ak Parti Muğla Milletvekili Sayın M.Yavuz Demir ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Etkinlik, saat 00.13'de okunan selanın ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme