AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Hürol Önder Kimdir

Hürol Önder, Milas’ta tanınan bir siyasi figürdür. Aslen Milaslı olan Önder, eğitimini Denizli Mühendislik Fakültesi’nde tamamlayarak inşaat mühendisi olarak mezun olmuştur. Siyasi kariyerine ÖDP ile lise yıllarında başlamış, daha sonra AK Parti’ye geçmiştir. Milas Belediye Başkanlığı görevini 2007 ve 2009 yılları arasında 15 ay süresince üstlenmiştir. İki dönem boyunca Milas AK Parti’nin belediye meclis üyesi olarak görev yapmış ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Milas AK Parti Grubunu temsil etmiştir.

Hürol Önder, Milas'ta tanınan bir siyasi figürdür. Aslen Milaslı olan Önder, eğitimini Denizli Mühendislik Fakültesi'nde tamamlayarak inşaat mühendisi olarak mezun olmuştur. Siyasi kariyerine ÖDP ile lise yıllarında başlamış, daha sonra AK Parti'ye geçmiştir. Milas Belediye Başkanlığı görevini 2007 ve 2009 yılları arasında 15 ay süresince üstlenmiştir. İki dönem boyunca Milas AK Parti'nin belediye meclis üyesi olarak görev yapmış ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Milas AK Parti Grubunu temsil etmiştir.

Önder, 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den Milas Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Milas Belediyesi'nin 15 yıldır iyi yönetilemediğini düşündüğünü ve geçmişte yaptığı çalışmaların gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu ifade etmiştir. Aday adaylığı başvurusunda bulunan diğer arkadaşlarına başarılar dilediği ve Milas halkı için en hayırlısının olmasını temenni ettiği belirtilmiştir.

Bakmadan Geçme