AK Parti Milas İlçe Başkanlığı'nda Yeni Yönetim Göreve Başladı

Duygu Pınar Marçalı Doğru Başkanlığında yeni dönem çalışmalarına başlayan Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda, yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi ve ilk toplantı yapıldı.

AK Parti Milas İlçe Başkanlığı'na atanan Duygu Pınar Marçalı Doğru, göreve gelir gelmez çalışmalarına hızla başladı. Yeni Yönetim Kurulu Üyelerini belirlemek üzere titiz bir süreç yürüten Başkan Doğru, yönetimi oluşturduktan sonra ilk toplantısını AK Parti İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Koordinatörü Ferudun Katar da katıldı.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

Yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi sürecinde özenli bir çalışma yapıldığını ifade eden Doğru, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ve parti yöneticilerimizin direktifleri doğrultusunda, ilçemizi hizmetle buluşturmak adına gerekli adımları attık. Alınan kararların Milas'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor:

1. Duygu Pınar Marçalı Doğru
2. Ali Emre Oral
3. Bilal Gökbel
4. Cemal Özmen
5. Derya Ülgen Baş
6. Ekin Altunsoy
7. Fadime Turan
8. Gökhan Demir
9. Gürel Karataş
10. Halil İbrahim Genç
11. Hakan Muşlu
12. Hüseyin Atıcı
13. İhsan Akarsu
14. Kemal Aksu
15. Samet Çipil
16. Mehmet Alkaya
17. Mehmet Önder
18. Muhammet Kıprak
19. Murat Demirbağ
20. Mustafa Oğuz Alp
21. Mustafa Turhan
22. Mücahit Esenkaya
23. Nevin Özer
24. Nihat Yeşildağ
25. Osman Uysal
26. Ramiz Ügey
27. Şener Aksu
28. Süleyman İşler
29. Yaşar Güzeller
30. Yılmaz Özbek

Yeni Dönem Çalışmaları Devam Edecek

Başkan Doğru, AK Parti Milas İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki dönemde birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. İlk toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan değerlendirme sonucunda, ilçede sürdürülecek projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Doğru, yeni dönemin Milas'a hayırlı olmasını dileyerek, ilçeyi daha ileriye taşımak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme