AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti…

Geçtiğimiz hafta AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik tarafından yeniden yapılandırılan yürütme kurulunda yapılan değişikliklerin ardından, bugün Aşkı Dil Akarca Toplantı Salonu’nda teşkilat başkanlığı görevi devredildi. Teşkilat başkanlığı, Ufuk Akyol’dan Mehmet Sert’e geçti.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik tarafından yeniden yapılandırılan yürütme kurulunda yapılan değişikliklerin ardından, bugün Aşkı Dil Akarca Toplantı Salonu'nda teşkilat başkanlığı görevi devredildi. Teşkilat başkanlığı, Ufuk Akyol'dan Mehmet Sert'e geçti.

Devir teslim töreni, mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Milas ilçe teşkilatının katılımlarıyla gerçekleştirildi. Törenin açılış konuşmasını, görevini devreden Ufuk Akyol yaptı. Akyol, yeni teşkilat başkanı Mehmet Sert'e başarılar dileyerek, 'Görev yaptığım süre boyunca tüm mahalle başkanlarımızla bir aile gibi çalıştık. Şimdi görevi devredeceğim Mehmet Sert arkadaşıma yeni görevinde başarılar dilerim ve her zaman yanında olacağımı belirtirim,' dedi.

Yeni teşkilat başkanı Mehmet Sert ise Ufuk Akyol'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sert, 'Ufuk Başkanımızın yapmış olduğu çalışmaların üzerine biz de eklemeler yaparak partimizi Milas'ta en üst seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışacağız,' ifadelerini kullandı.

Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, törende yaptığı konuşmada, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarına teşekkür etti. Çelik, 'Sizler partimizin uç beyleri olarak her koşulda partimizi en iyi şekilde mahallelerinizde temsil ettiniz. Bizler de gece gündüz demeden sizlerin yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Mahallelerimizdeki eksikler için tamamlanması gereken ne varsa sizlerin hizmetinizdeyiz,' dedi.

Program, yeni teşkilat başkanı Mehmet Sert'in, geçmiş dönem teşkilat başkanı Ufuk Akyol ve Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik'e çiçek takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yeni görev dağılımına göre, AK Parti Milas İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu Emin Çelik Başkanlığı' şu isimlerden oluştu:
İlçe Başkan Vekili ve Danışmanlık Görevlerine.
Filiz Gezginci
Osman Kırçın
Osman Uysal
Siyasal Hukuki İşler Başkanlığına: Ufuk Akyol
Teşkilat Başkanlığına: Mehmet Sert
Seçim işleri Başkanlığına: Fikri Çırak
Ekonomi İşler Başkanlığına: Mehmet Etmekci
Tanıtım Medya Başkanlığına:Mehmet Tavaslı
⁠Sosyal İlişkiler Başkanlığına Cemile Özdemir
Yerel Yönetimler Başkanlığına: Nebi Telaşe
Dış ilişkiler Başkanlığına: Hasan Hüseyin Pınar
Sivil toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına: Hasan Tuzla
Genel Sekreter: Süleyman İşler
Mali ve İdari İşler Başkanlığına: Bilal Gökbel

Bakmadan Geçme