AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı’ndan Milas Belediye Başkanına “AKP” Uyarısı

Milas Belediyesi’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği ilk belediye meclis toplantısında, partiler arası bir dil kullanımı konusunda kısa bir tartışma yaşandı. Toplantı, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında komisyonların oluşturulması sırasında, Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un, AK Parti için “AKP” kısaltmasını kullanması dikkat çekti.

Milas Belediyesi'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği ilk belediye meclis toplantısında, partiler arası bir dil kullanımı konusunda kısa bir tartışma yaşandı. Toplantı, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında komisyonların oluşturulması sırasında, Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un, AK Parti için 'AKP' kısaltmasını kullanması dikkat çekti.

Bu duruma, AK Parti Milas Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı olan Duygu Pınar Marçalı Doğru, meclis toplantısında el kaldırarak tepki gösterdi. Marçalı Doğru, partilerinin isminin kısaltmasının 'AK Parti' olduğunu belirterek, Fevzi Topuz'dan bu konuda daha dikkatli olmasını istedi. Başkan Topuz ise, kendisinin sadece yazıldığı gibi okuduğunu ifade etti. Daha sonra Topuz, teşekkür etti.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

https://www.instagram.com/reel/C5gkPhntIvq/?igsh=MWZ0YWZtem16NGI5cQ==

Bakmadan Geçme