Atıkların toplaması, taşınması ve ayrıştırılması işi kiraya verilecek

İlan.gov.tr'de yer alan ilana göreMilas Belediyesince, İlçe genelinde ve şehir merkezi ile mahallelerde bulunan işyeri, konutlar vb. yerlerden oluşacak giysi ve tekstil atıklarının kaynağında ayrı olarak toplanması, taşınması ve ayrıştırılması hakkı 2886 sayılı devlet ihale kanununun 45. maddesi gereğince açık ihale usulü ile 3 yıl süre ile  kiraya verilecektir.           

İlan.gov.tr'de yer alan ilana göre;Milas Belediyesince, İlçe genelinde ve şehir merkezi ile mahallelerde bulunan işyeri, konutlar vb. yerlerden oluşacak giysi ve tekstil atıklarının kaynağında ayrı olarak toplanması, taşınması ve ayrıştırılması hakkı 2886 sayılı devlet ihale kanununun 45. maddesi gereğince açık ihale usulü ile 3 yıl süre ile  kiraya verilecektir.           

İhalesi 15/12/2022 Perşembe Günü saat 13:30'da Milas Belediyesi Başkanlık Makamında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ. https://www.ilan.gov.tr/ilan/1092274/ihale-duyurulari-kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi-atiklarin-toplamasi-tasinmasi-ve-ayristirilmasi-isi-kiraya-verilecektir

Bakmadan Geçme