Bağımsız Türkiye Partisi, Milas Belediye Başkanlığı İçin Çetin Çukur’u Aday Gösterdi

Milas – Bağımsız Türkiye Partisi, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Milas Belediye Başkanlığı için adayını açıkladı. Parti, 2019 yılında da aynı göreve aday gösterdiği Çetin Çukur’u, Milas Belediye Başkanlığı için yeniden aday olarak belirledi.

Milas – Bağımsız Türkiye Partisi, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Milas Belediye Başkanlığı için adayını açıkladı. Parti, 2019 yılında da aynı göreve aday gösterdiği Çetin Çukur'u, Milas Belediye Başkanlığı için yeniden aday olarak belirledi.

1966 yılında Milas'ın İkizköy Işıkdere mahallesinde doğan Çetin Çukur, eğitim hayatını bölgede sürdürdü. İlköğrenimini burada tamamlayan Çukur, 1987 yılında Milas İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini 18 ay süresince Etimesgut'ta yerine getiren Çukur, 30 yıllık İmam-Hatip olarak hizmet verdikten sonra 2017 yılında emekliliğe ayrıldı.

Çukur, aynı zamanda bir kız ve bir erkek çocuğun babası olup, bir torun sahibidir. 2019 yerel seçimlerinde de Bağımsız Türkiye Partisi tarafından Milas Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Çukur, partisinin güvenini bir kez daha kazanarak 2024 seçimlerinde de aynı görev için aday olarak belirlendi.

Bakmadan Geçme