Barış Saylak Ve CHP’li Vekil Adayı Arasında Gerginlik Çıktı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde 12. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda ve İhtisas Fuarı açılışında gerginlik yaşandı.

Muğla'nın Fethiye İlçesinde 12. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda ve İhtisas Fuarı açılışında gerginlik yaşandı.

Fuarın açılışında İl Tarım Müdürü Barış Saylak'ın il müdürlüğünün yaptığı çalışmaları ve devletin tarım politikalarını anlattığı sırada, CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir kendisine tepki gösterdi.

İl Müdürü Saylak'ın siyaset yaptığını iddia eden Demir, 'Gerçekleri söyle! Gübre kaç para, mazotun litresi kaç para onu söyle' diyerek çıkışınca İl Müdürü Barış Saylak da, 'Siz şov yapmaya devam edin. Arkadaşlar bir kez daha demokrasi anlayışınızı gördük. Vekil adayı sizin muhatabınız, diğer vekil adayları ve diğer siyasi partiler. Muğla tarımı da Türkiye tarımı da her türlü güçlüğe rağmen pandemide bir gün bile sebze, meyve, tahıl, bakliyat eksiği çekmemiştir. Ancak benim geçmişte bulunduğum CHP'nin demokrasi kültürüne de yaptığınız yakışmaz' diyerek sözlerini tamamladı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca araya girip gerginliği sonlandırmaya çalıştı.

Bakmadan Geçme