Başkan Tokat'tan İsrail'in saldırılarına tepki

Milas Belediye Meclisi 2023 yılı Ekim ayı 2. Birleşimi, 23 Ekim Pazartesi günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Tokat, Filistin'e başlatılan saldırılar nedeniyle İsrail'e ve destek veren ülkelere tepki gösterdi, saldırıları kınadı.

Milas Belediye Meclisi 2023 yılı Ekim ayı 2. Birleşimi, 23 Ekim Pazartesi günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Tokat, Filistin'e başlatılan saldırılar nedeniyle İsrail'e ve destek veren ülkelere tepki gösterdi, saldırıları kınadı.

Milas Belediyesi 2023 yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 2. Birleşimi'nde 2024 Mali Yılı bütçesine ilişkin gündem maddeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nun belirlediği gelir-gider cetvelleri ve bütçe hesapları doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi. Elitbahis

2024 Mali Yılı bütçesi, takip eden iki yılın tahmini bütçeleri, bütçe tasarısı, performans programı, harcama programı, finans programı ve hizmet karşılığı alınacak ücret tarifeleri meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. 2024 Mali Yılı Evsel Katı Atık Ücret Tarifesi'nin belirlenmesi konusunda ise komisyona ek süre verildi.

Milas Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 6 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

BAŞKAN YARDIMCILARININ GÖREV SÜRESİ SONA ERDİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, meclis toplantısının ardından meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. Belediye başkan yardımcıları Harun Reşit Çavuşoğlu ve Ali Kurt'un 1 yıllık görev süresinin sona erdiğini ifade eden Başkan Tokat, Milas halkına olan hizmetleri için Çavuşoğlu ve Kurt'a teşekkür etti.

İSRAİL'E TEPKİ

Başkan Tokat, Filistin'e başlatılan saldırılar nedeniyle İsrail'e ve destek veren ülkelere tepki gösterdi, saldırıları kınadı. 'Savaş özellikle masum insanları hedef aldığında bir katliamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün zorunlu olmadıkça savaşın cinayet olduğuna ilişkin sözünü şiar edinmiş insanlar olarak savaşın her türlüsüne karşıyız. İsrail'in Filistin halkına yönelik yok etme politikası artık bir soykırıma dönüştü. Orada başta çocuklar olmak üzere kaybettiğimiz tüm canlara üzülüyor, rahmet diliyoruz.' diyen Tokat, 'Bir an önce dünya uluslarının savaş ve katliam daha fazla büyümeden müdahale etmelerini, katliamı sonlandırmalarını bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

100. YIL COŞKUSU BAŞLIYOR

Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Milas Belediyesi tarafından bir dizi etkinlik düzenleneceğini belirten Başkan Tokat, '29 Ekim akşamı saat 19.23'te hep beraber Harmandalı oynayacağız. Konser alanına gelen binlerce kişiyle görsel şölen yaratacağız. 19.30'dan sonra ise fener alayı gerçekleştireceğiz. Akşamında ise Atapark'ta Koray Avcı, Selimiye'de Cevdet Bağca, Güllük'te Ali Altay, Kıyıkışlacık'ta Tolga Çandar ile 100. Yıl coşkusu yaşayacağız. Tüm halkımızı 100. Yıl gururuna ortak olmaya davet ediyorum.' diye konuştu.

CUMHURİYET BALOSUNA DAVET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, konuşmalarının devamında bu sezon Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Milas Belediyesi Milasspor'un 24 Ekim Salı günü saat 20.00'de Havuzbaşı Restoran'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Balosu'na tüm sporseverleri davet etti.

Bakmadan Geçme