Beçin'de Çıkan Yangın Söndürüldü Ancak Bodrum Yolundaki Yangın Hızla Devam Ediyor

Milas’a bağlı Beçin mahallesinde çıkan yangında bir ev tamamen yandı. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak, Havalimanı kavşağında başlayan diğer yangın hızla Kemikler Mevkiine doğru ilerlemeye devam ediyor. Özellikle Kılıç isimli balık fabrikası tehlike altında bulunuyor.

Milas'a bağlı Beçin mahallesinde çıkan yangında bir ev tamamen yandı. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak, Havalimanı kavşağında başlayan diğer yangın hızla Kemikler Mevkiine doğru ilerlemeye devam ediyor. Özellikle Kılıç isimli balık fabrikası tehlike altında bulunuyor.

Yangına müdahale amacıyla havadan ve karadan yoğun bir çaba harcanıyor. Yangın söndürme ekipleri, havadan helikopterler ve karadan itfaiye araçlarıyla yangının yayılmasını önlemek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Kemikler Mevkiine doğru ilerleyen yangın, Kılıç balık fabrikasına kadar yaklaştı. Fabrika yetkilileri ve itfaiye ekipleri, fabrikayı korumak için yoğun mücadele veriyor.

Bölgeden yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.

Bakmadan Geçme