Beçin’de Motosiklet kamyonetle çarpıştı: 2 ağır yaralı

MİLAS – Muğla’nın Milas ilçesi Beçin Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi ağır yaralandı.

MİLAS – Muğla'nın Milas ilçesi Beçin Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, biri sürücü diğeri yolcu olmak üzere iki kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 20.10 sıralarında Beçin Karayolları Bulvarı Muhsin Kokoreç önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, M.T. kontrolündeki 48 LY 676 plakalı araç, Ören istikametine doğru ilerlerken U dönüşü yapmaya çalıştı. Bu sırada, T.A. yönetimindeki 48 AKT 370 plakalı motosiklet, dönüş yapan kamyonete çarptı.

Kazada, motosiklet sürücüsü T.A. ve yolcu B.K. ağır yaralandı. Yaralıların bilinci açıkken hastaneye kaldırıldığı, ancak sürücü T.A.'nın akciğer kanaması olduğu ve yolcu B.K.'nın ise bacağının koptuğu bu sebeple hayati tehlikelerinin devam olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak Milas ilçe Polis Merkezi Amirliği tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle Beçin Karayolları Bulvarı'nda trafik bir süre aksadı, ekiplerin çalışmaları bittikten sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Bakmadan Geçme