Bodrum Genç Spor Futbolcuları Milas’ta Taşlı Saldırıya Uğradı

Milas, Muğla – Bodrum Genç Spor kulübü, 2. Amatör Lig maçı sonrası Bafa Zeytinspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Milas’ın Selimiye Mahallesi üst geçidi yakınlarında bir taşlı saldırıya uğradı. Olay, takımın Milas’tan ayrılma hazırlıkları sırasında gerçekleşti.

Milas, Muğla – Bodrum Genç Spor kulübü, 2. Amatör Lig maçı sonrası Bafa Zeytinspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Milas'ın Selimiye Mahallesi üst geçidi yakınlarında bir taşlı saldırıya uğradı. Olay, takımın Milas'tan ayrılma hazırlıkları sırasında gerçekleşti.

Bodrum Genç Sporlu futbolcuları taşıyan araç, Bafa Zeytinspor taraftarları tarafından hedef alındı. Aracın hareket halindeyken taşlanması sonucu ciddi maddi hasar oluştu. Araçta bulunan 22 futbolcu ve şoför, büyük korku ve panik yaşadı. Saldırıda fiziksel yaralanma olmaması tek teselli kaynağı oldu.

Olayın ardından jandarma ekipleri hızla müdahale ederek, durumu kontrol altına aldı. Ancak, takımın ve araç sahibinin, hasarın ve diğer masrafların karşılanması için kendi imkanlarını kullanmak zorunda kaldığı bildirildi.

Bafa Zeytinspor Kulüp Başkanı Mutlu Mersin, yaşanan olay karşısında derin üzüntüsünü dile getirerek, Bodrum Genç Spor kulübüne, yönetimine ve servis şoförüne geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Mersin, olayın kulübün bilgisi dışında gerçekleştiğini ve şiddetle kınadığını belirterek, her iki takım arasında fair play çerçevesinde, karşılıklı saygı ve sevgi içinde bir sezon geçmesi temennisinde bulundu.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

https://www.instagram.com/reel/C25DE0cNkPt/?igsh=eTRkOG8zMGI0cWY2

Bakmadan Geçme