Boğaziçi Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Başladı!

Milas'ın Boğaziçi Mahallesi, bu yıl da Tuzla Sulak Alanı’nın eşsiz doğası ile birlikte Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 18 Ağustos’ta başlayan festival, ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçileriyle coşkulu bir açılışa imza attı.

Milas'ın Boğaziçi Mahallesi, bu yıl da Tuzla Sulak Alanı'nın eşsiz doğası ile birlikte Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 18 Ağustos'ta başlayan festival, ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçileriyle coşkulu bir açılışa imza attı.

Bargilya Festivali'nin ilk gününde Tuz Binası, jazz müziğin usta ismi Kerem Görsev Trio'yu ağırladı. Konuklar, Görsev'in büyüleyici performansı eşliğinde sulak alanın huzurlu atmosferinde unutulmaz bir akşam yaşadı. Aynı gün, 90'lı yılların popüler ismi Hakan Peker, Köy Meydanı'nda enerjik sahne performansıyla hayranlarını coşturdu.

Bu yıl da flamingoların doğal yaşam alanına dönüşen Tuzla Sulak Alanı, ziyaretçilerine hem doğa hem de kültür-sanat ziyafeti sunmaya devam ediyor. Festivalin ilk gününü takip eden etkinlikler, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30'da Gülsin Onay konseri, 20.30'da Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun 'Şoför Nebahat' oyunu ve 22.00'de Tolga Çandar konseri ile sürecek.

Festival, birçok farklı sanat dalında ünlü isimleri bir araya getirerek, ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Milas'ın Boğaziçi Mahallesi, hem doğasıyla hem de sanatla iç içe olan bu festivalle bir kez daha kültür ve turizmin merkezi olmayı başardı.

Bakmadan Geçme