Bu Çocuklar Milas’ta Fark Yaratmaya Devam Ediyor: Çiğ Köfte Pastayı İcat Ettiler!”

Milas, lezzet keşiflerine daima açık, renkli ve tarihi bir ilçe olarak bilinir. Ancak son zamanlarda, şehir sakinleri ve ziyaretçiler, Milas’ın göbeğinde, yeni ve fark yaratan bir lezzet hikayesine tanıklık ediyorlar: MD Çiğ Köfte. Firmanın adını duyanlar bilir MD, sadece çiğ köfteyle sınırlı kalmayan geniş ve zengin menüsü ile dikkat çekiyor.

Milas, lezzet keşiflerine daima açık, renkli ve tarihi bir ilçe olarak bilinir. Ancak son zamanlarda, şehir sakinleri ve ziyaretçiler, Milas'ın göbeğinde, yeni ve fark yaratan bir lezzet hikayesine tanıklık ediyorlar: MD Çiğ Köfte. Firmanın adını duyanlar bilir; MD, sadece çiğ köfteyle sınırlı kalmayan geniş ve zengin menüsü ile dikkat çekiyor.

Geleneğin, sıra dışı ve yenilikçi lezzetlerle buluştuğu bu nadide mekan, son zamanlarda 'Çiğ Köfte Pasta' ile adından sıkça söz ettiriyor. Evet, yanlış duymadınız! Çiğ köftenin, dilim dilim, tıpkı bir pasta gibi servis edildiği bu sıra dışı lezzet, özellikle gençler arasında viral olmuş durumda. Klasik çiğ köftenin aksine, hem göze hem de damaklara hitap eden bu tasarım, adeta bir çiğ köfte devrimi yaratıyor.

Fakat MD Çiğ Köfte'nin menüsü, burada anlatılanlarla sınırlı değil. Mis gibi kekiklerle harmanlanan et kavurmaları, el yapımı ev mantıları, günün tüyolarıyla hazırlanan tavuklu pilavları, kelle paça çorbaları ve biberle sotelenmiş kavurma pilavları da menüde yer alan diğer dikkat çekici lezzetler. Ve tabii, firmanın vazgeçilmez lezzetlerinden olan ulusal gururumuz kuru fasulye de, MD farkıyla damak lezzetine sunuluyor.

Şimdi sizlere, Milas'ta yeni açılan ikinci şubesinde, her biri birbirinden leziz ve özel bu ürünleri sunan MD Çiğ Köfte'nin kapılarını ardına kadar açıyor. Milas sakinleri ve Milas'a yolunu düşüren ziyaretçiler, bu benzersiz lezzetleri tatmak ve MD Çiğ Köfte'nin samimi ve sıcak atmosferinde güzel vakit geçirmek için, yeni şubesine bekliyoruz.

Bakmadan Geçme