Bülent Sezgin Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen salı toplantısında, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz önemli bir duyuru yaptı. Teknik birimlerden sorumlu belediye başkan yardımcılığına meclis üyesi Bülent Sezgin’in atandığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen salı toplantısında, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz önemli bir duyuru yaptı. Teknik birimlerden sorumlu belediye başkan yardımcılığına meclis üyesi Bülent Sezgin'in atandığını açıkladı.

İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı olan Bülent Sezgin, yeni görevine dün itibariyle başladı. Sezgin'in, başta Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü olmak üzere teknik birimlerden sorumlu olacağı belirtildi.

Milas Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 'Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Bülent Sezgin'e çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyor, yeni görevinin kendisine, Belediyemize ve Milas'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz,' ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme