Çarpıp Kaçan Sürücü ‘Domuza Çarptım’ Dedi, İşletme Sahiplerinin Şüphesiyle Polis Tarafından Yakalandı

Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir aracın motosiklete çarpması sonucu iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı. Olay, sürücünün çarpışmanın ardından kaçmasıyla daha da trajik bir hal aldı.

Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir aracın motosiklete çarpması sonucu iki kişiden biri Mehmet Fahri Arslan (24) hayatını kaybetti, diğeri ise Y.M (16) ağır yaralandı. Olay, sürücünün Y.D çarpışmanın ardından kaçmasıyla daha da trajik bir hal aldı.

Kazanın yaşandığı gece, Milas-Bodrum karayolunda seyir halinde olan bir motosiklete bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mehmet Fahri Arslan (24) olay yerinde yaşamını yitirirken, arkasındaki yolcu Y.M (16) ağır yaralandı. Yaralı kişi hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü Y.D , kısa bir süre sonra yakınlardaki bir işletmeye sığındı. İşletmede alkollü olduğu tespit edilen sürücü, kendini savunmak için 'domuza çarptım' şeklinde beyanda bulundu. Ancak,canlı yayınımızı izleyen işletme çalışanları ve müşteriler, kazadan kaçan sürücü olduğunu, davranışlarından şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, olay yerinden gelen ihbar üzerine hızlı bir şekilde harekete geçti. Kaza yerinden yaptığımız canlı yayınımız ve haberlerimiz sayesinde olaydan haberdar olan vatandaşların da yardımıyla, kaçan sürücü Y.D ve aracı kısa sürede tespit edildi. Jandarma ekipleri, sürücüyü ve aracını işletmede yakalayarak gözaltına aldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, hayatını kaybeden Mehmet Fahri Arslan (24) ailesine başsağlığı, yaralıya ise Y.M (16) acil şifalar diliyoruz.

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız..

https://www.instagram.com/reel/C8sd9DmNwJx/?igsh=MXh2bG55cGR6bnJrbQ==

Bakmadan Geçme