Çavuşoğlu: “Bütün kamuoyundan özür diliyorum”

Milas Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısında söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, sosyal medyada gündem olan paylaşımı için 'Kamuoyundan özür dilediğimi ifade etmek isterim' dedi.

Milas Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısında söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, sosyal medyada gündem olan paylaşımı için; 'Kamuoyundan özür dilediğimi ifade etmek isterim' dedi.

Milas Belediyesi Mart ayı Meclis toplantı sonunda söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilgili şunları söyledi: 'Meclis gündemini böyle bir konuyla meşgul etmek istemezdim ama Cuma günü kişisel sosyal medya hesabımdan o günkü gelişen güncel siyasi gelişmelerle ilgili yapmış olduğum paylaşımımla ilgili bir iki cümleyle açıklama yapma ihtiyacı oluşmuştur.

Öncelikle paylaşımımın tamamen gelişen güncel süreçle ilgili kişisel tespitlerim olduğunu ve sadece şahsımı bağladığını ifade etmek isterim. Partim ve bulunduğum makamla bir ilgisi yoktur ve bağlamaz. O günkü gelişmeler ve tespitlerim doğrultusunda yapmış olduğum paylaşımımın son cümlesi, biraz haddini ve maksadını aşmıştır. Bu konuda kırdığım, üzdüğüm tüm meclis üyelerinden, dostlarımdan, arkadaşlarımdan ve kamuoyundan özür dilediğimi ifade etmek isterim' dedi.

Bakmadan Geçme