CHP’de kongre takvimi Milas ile devam edecek

10 Ağustos'ta Fethiye ile başlayan CHP ilçe kongreleri, 11 Ağustos’ta Ortaca, 12 Ağustos’ta Seydikemer ile devam etti. Mehmet Demir'in istifası nedeniyle Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Koyuncu, güvenoyu aldığı ilçe kongresinde seçilmiş ilçe başkanı oldu.

CHP'DE 3 İLÇEDE KONGRELER TAMAMLANDI

10 Ağustos'ta Fethiye ile başlayan CHP ilçe kongreleri, 11 Ağustos'ta Ortaca, 12 Ağustos'ta Seydikemer ile devam etti. Mehmet Demir'in istifası nedeniyle Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Koyuncu, güvenoyu aldığı ilçe kongresinde seçilmiş ilçe başkanı oldu.

11 Ağustos'ta Ortaca'da iki adayla gidilen seçimde ise Ortaca İlçe Başkanlığına Özcan Özsoy seçildi. Fethiye ve Ortaca'nın ardından 12 Ağustos'ta Seydikemer İlçe Başkanı da belli oldu. Tamer Demirkıran ve mevcut başkan Cemil Daydır'ın yarıştığı kongrede Daydır, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

KONGRE TAKVİMİ MİLAS İLE DEVAM EDECEK
CHP Fethiye, Ortaca ve Seydikemer ilçe kongrelerinin ardından süreç şöyle devam edecek: 15 Ağustos Milas, 16 Ağustos Yatağan-Dalaman, 17 Ağustos Menteşe, 18 Ağustos Ula, 20 Ağustos Bodrum, 21 Ağustos Köyceğiz, 25 Ağustos Kavaklıdere, 26 Ağustos Marmaris, 1 Eylül Datça.

Bakmadan Geçme