Cumhuriyetin 100. Yılında Anlamlı Yürüyüş: Milas Belediyesi’nden Vatandaşlara Çağrı

Milas Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle 21 Ekim Cumartesi günü doğa yürüyüşü düzenleyecek. Yediler Manastırı ve Karahayıt güzergâhında düzenlenecek doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların, 18 Ekim Çarşamba gününe kadar Atatürk Spor Kompleksi'ne başvuruda bulunması gerekiyor.

Milas Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle 21 Ekim Cumartesi günü doğa yürüyüşü düzenleyecek. Yediler Manastırı ve Karahayıt güzerghında düzenlenecek doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların, 18 Ekim Çarşamba gününe kadar Atatürk Spor Kompleksi'ne başvuruda bulunması gerekiyor.

 Cumhuriyetin 100. yılını birbirinden anlamlı ve renkli etkinliklerle kutlamak, Milas'ın dört bir yanını cumhuriyet coşkusuyla sarıp sarmalamak isteyen Milas Belediyesi, vatandaşlara çağrıda bulunarak Yediler Manastırı ve Karahayıt güzerghında düzenlenecek doğa yürüyüşüne davette bulundu.

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede; doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların 18 Ekim Çarşamba gününe kadar Atatürk Spor Kompleksi'ne başvuruda bulunmaları belirtilirken, 21 Ekim Cumartesi günü saat 09.00'da Atatürk Spor Kompleksi'nden ücretsiz araç kaldırılacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme