Deprem: Muğla genelinde olumsuz bir durum yok

Ege Denizi’nde on beş dakika arayla 4.7 ve 5.1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kuşadası ilçesi açıklarında meydana gelen depremin ardından AFAD tarafından açıklama yapılarak herhangi olumsuz bir durumun olmadığı açıklandı. Muğla’da da hissedilen deprem sonrası Başkan Osman Gürün, “Hepimize geçmiş olsun. Ekiplerimizden aldığımız ilk bilgiler doğrultusunda herhangi bir olumsuz ihbar şuan itibariyle bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

EGE DENİZİNDE 4.7 VE 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Ege Denizi'nde on beş dakika arayla 4.7 ve 5.1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kuşadası ilçesi açıklarında meydana gelen depremin ardından AFAD tarafından açıklama yapılarak herhangi olumsuz bir durumun olmadığı açıklandı. Muğla'da da hissedilen deprem sonrası Başkan Osman Gürün, 'Hepimize geçmiş olsun. Ekiplerimizden aldığımız ilk bilgiler doğrultusunda herhangi bir olumsuz ihbar şuan itibariyle bulunmamaktadır' ifadelerini kullandı.

AFAD verilerine göre saat 12:56'da Ege Denizi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremden yaklaşık 15 dakika sonra 5.1 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı. Vatandaşlara kısa süreli panik ve korku yaşatan deprem Muğla, İzmir ve Aydın'da da hissedildi. Sarsıntı yerin 7.03 kilometre derinliğinde yaşandı.

AFAD: 'OLUMSUZ BİR DURUM YOK'
Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde art arda meydana gelen 4.7 ve 5.1 büyüklüğündeki depremlerin ardından Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı bildirildi. Açıklamada, 'Kuşadası ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz' ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN GÜRÜN: 'HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN'
Deprem sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 'Hepimize geçmiş olsun. Ege Denizi açıklarında art arda meydana gelen ve Muğla'mızda da hissedilen 5.1 ve 4.7 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimizden aldığımız ilk bilgiler doğrultusunda herhangi bir olumsuz ihbar şuan itibariyle bulunmamaktadır' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme