Dere Mahallesinde Trafik Kazası: 1’i Ağır 3 Kişi Yaralandı

Dere Mahallesinde bugün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, 48 AGK 899 plakalı araç ile 48 HC 288 plakalı aracın çarpışması sonucu gerçekleşti. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine, bölgeye hızla sağlık ekipleri ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

Yatağan Dere Mahallesinde bugün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, 48 AGK 899 plakalı araç ile 48 HC 288 plakalı aracın çarpışması sonucu gerçekleşti. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine, bölgeye hızla sağlık ekipleri ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

Kazanın ardından yapılan ilk müdahalede, Zeki Ö.'nün ağır yaralandığı tespit edildi. Emirhan U. ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Cafer Ş. ile birlikte toplam 3 yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavileri sürerken, Zeki Ö.'nün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazanın sebebiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bilgi almak ve kazanın oluş şekli hakkında kesin bir sonuca varmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son dakika: Dere Mahallesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan Zeki Özdemir'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bakmadan Geçme