Dr. Süleyman Koç Milas Belediye Başkanlığı İçin Adaylık Kararını Açıkladı

Milas’ın sevilen simalarından, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Koç, son dönemlerde yerel politika sahnesinde sıkça anılmaya başlandı. Özellikle sosyal medyada yoğun şekilde konuşulan ve gelen sorular üzerine Dr. Koç, politikaya adım atıp atmayacağına dair merak edilenleri yanıtladı.

Milas'ın sevilen simalarından, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Koç, son dönemlerde yerel politika sahnesinde sıkça anılmaya başlandı. Özellikle sosyal medyada yoğun şekilde konuşulan ve gelen sorular üzerine Dr. Koç, politikaya adım atıp atmayacağına dair merak edilenleri yanıtladı.

Dr. Süleyman Koç, seçimlere adaylıkla ilgili sorulara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. Milas halkının ve dostlarının kendisine yönelik yoğun teveccühünü ve bilgilendirme taleplerini memnuniyetle karşıladığını belirten Koç, önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı olarak birtakım görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Aday olup olmayacağı sıkça sorulan bir soru olan Dr. Koç, 'Evet, aday olacağım.' cevabını verdi. Ancak hangi partiden aday olacağına dair bir belirsizlik sürüyor. Koç, açıklamasında bağımsız bir aday olmayacağını, bugüne kadar ki seçimlerin %95'inde oy verdiği ve 'yüzü aydınlıktan yana' olduğunu ifade ettiği bir partiden aday adayı olacağını belirtti. Ancak yasal seçim süreci başlamadığı ve hali hazırda devlet memuru olduğu için bir parti ismi paylaşmanın doğru olmadığına dair bir vurgu yaptı.

Dr. Süleyman Koç'un politikaya olan ilgisi ve bu konudaki kararlılığı, özellikle sosyal hizmetler ve yerel yönetim anlayışı bakımından Milas için yeni ufuklar açabilir mi, bunu ilerleyen günler gösterecek. Yerel seçim sürecinin resmi olarak başlaması ile birlikte Dr. Koç'un hangi partiden aday olacağı ve seçim stratejileri de netlik kazanacak.

Bakmadan Geçme