Egeli Seyyah Güllük’ün Halasını Buldu: Nermin Tanyeri

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Egeli Seyyah isimli YouTube kanalı ile Milas’ın tanıtımı için videolar çeken Recep aşık bu kez gittiği Güllük Mahallesi’nde Güllük’ün halası olarak bilinen Nermin Tanyeri ile çektiği video ile gündem oldu.

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Egeli Seyyah isimli YouTube kanalı ile Milas'ın tanıtımı için videolar çeken Recep aşık bu kez gittiği Güllük Mahallesi'nde Güllük'ün halası olarak bilinen Nermin Tanyeri ile çektiği video ile gündem oldu.

Milas'lı Sosyal Medya fenomeni Recep Aşık Egeli Seyyah isimli YouTube kanalında yayınlamak üzere video çektiği videolarla Milas'ın tanıtımına katkıda bulunmaya devam ediyor. Son olarak video çekmek için için gittiği Milas'ın Güllük Mahallesi'nde Güllük'ün tanınmış simalarından Nermin tanyeri ile çektiği video ile izleyenleri mest etti. '60'ların ünlü sanatçısı Nermin Tanyeri'ni buldum' isimli Videoda Nermin Tanyeri'nin kendini ifade etme şekli ve söylediği şarkılar izleyenlerden tam not aldı.

Kendini Güllük'ün halası olarak tanıtan Nermin Tanyeri, tam 55 yıldır balıkçılık yaptığını söyledi. Her sabah 6'da kalktığını ve tam 200 tane kedisi olduğunu söyleyen Tanyeri, son olarak Milas Belediyesi'nin tanıtım videosunda rol aldığını belirtti.

Söylediği şarkılarla ve renkli kişiliği ile izleyenleri kendine bağlayan Nermin Tanyeri beni bulmak isteyen herkes eliyle koymuş gibi bulabilir beni kedilere sorsanız dahi gösterirler dedi.

Bakmadan Geçme