Egeli Seyyah, Milas’ı Türkiye’ye Tanıtacak

Milaslı YouTuber Recep Aşık, Milas’ı ve Ege Bölgesi’ni dünya çapında tanıtmak için YouTube kanalı “Egeli Seyyah”da yayınladığı videolarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Milaslı YouTuber Recep Aşık, Milas'ı ve Ege Bölgesi'ni dünya çapında tanıtmak için YouTube kanalı 'Egeli Seyyah'da yayınladığı videolarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Aşık, özellikle Milas'ın Sodra Dağı'nda keşfettiği Herakles kabartmasıyla ulusal basında geniş yer bulmuş ve kendi adını olduğu kadar Milas'ın da adını duyurmayı başarmıştı. Söz konusu başarısı ve Milas'ın İngilizler tarafından bombalanması hakkında çektiği bir dizi video ile basında daima yer bulan Aşık, bu sefer daha büyük bir adım atarak Türkiye turuna çıktı.

Aşık, Türkiye'nin bir kısmını yürüyerek ve otostopla gezmeyi planlıyor. Bu maceralı seyahatini 'Egeli Seyyah' isimli YouTube kanalından ve 'Recep Aşık' isimli Instagram hesabından canlı olarak paylaşacağını belirtti. Seyahatlerinde kendisine daima videolarında gördüğümüz ve izleyicilerin aşina olduğu Umutcan Gören de eşlik ediyor. İki arkadaşın ilk hedefi Denizli oldu.

Aşık ve Gören, Denizli'den sonra Samsun'a doğru yola çıktılar. Karadeniz sahil hatını bütünüyle gezdikten sonra, Doğu Anadolu'yu deprem illerini ve Akdeniz illerini ziyaret etmeyi planlıyorlar. Gezinin sonunda ise memleketlerine, Milas'a geri dönecekler.

Recep Aşık, tüm Milas halkına bir selam göndererek, kendilerini sosyal medya ve YouTube kanalından takip etmeleri ve bu macera dolu Türkiye turunda kendilerine destek olmaları için çağrıda bulundu. 'Milas'ın adını herkese duyuracağım' diyen Aşık, bu gezi sayesinde hem Milas'ın hem de Ege Bölgesi'nin güzelliklerini tüm Türkiye'ye tanıtacak.

Bakmadan Geçme