Emekli Öğretmen Mehmet Özsoy, Milas’ta Evinde Ölü Bulundu

Milas ilçesi, Hacı İlyas Mahallesi, 2. Demirciler Sokak’ta bulunan bir evde dramatik bir olay yaşandı. Emekli öğretmen Mehmet Özsoy, evinde yaşamını yitirdi. Mehmet Özsoy’un eşinin yurtdışında olduğu ve 15-20 gün önce kalp pilini değiştirdiği öğrenildi.

Milas ilçesi, Hacı İlyas Mahallesi, 2. Demirciler Sokak'ta bulunan bir evde dramatik bir olay yaşandı. Emekli öğretmen Mehmet Özsoy (68), evinde yaşamını yitirdi. Mehmet Özsoy'un eşinin yurtdışında olduğu ve 15-20 gün önce kalp pilini değiştirdiği öğrenildi.

Emekli öğretmen Mehmet Özsoy, cumartesi günü evinde hayatını kaybetti. Yaklaşık iki gün boyunca evinde yalnız olan Özsoy'un vefatı, pazartesi akşamı tespit edildi. Özsoy'un cesedinin, bu süre zarfında şiştiği ve evden yayılan koku nedeniyle komşuların durumu fark edip polise bildirdiği belirtildi.

Polis, olay yerinde yaptığı ilk incelemelerde herhangi bir suç unsuru bulunmadığını bildirdi. Ölümün doğal sebeplere bağlı olarak, muhtemelen bir kalp krizi sonucu gerçekleştiği düşünülüyor.

Özsoy'un, emekli olduktan sonra Gümüşdoğa Su Ürünlerinde çalışmaya başladığı ve etrafında çok sevilen bir kişi olduğu bilgisi alındı.

Özsoy'un vefat haberinin duyulması üzerine, mahalleli büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili emniyet güçlerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

Özsoy'un evinin ikinci katında bulunan cesedinin indirilmesi için Belediye temizlik ekiplerinden yardım alındı. Temizlik ekipleri, özenli ve hassas bir çalışmayla, Özsoy'un bedenini evden çıkardı.

Mehmet Özsoy'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme