Emin Çelik'ten Duygu Pınar Marçalı Doğru'ya: 'Her Zaman Yanındayız'

AK Parti Milas İlçe Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan eski İlçe Başkanı Emin Çelik, partisinin ve yeni başkanın her zaman yanında olduğunu belirtti.

AK Parti Milas İlçe Başkanlığı görevine atanan Duygu Pınar Marçalı Doğru'ya eski İlçe Başkanı Emin Çelik ve eski yönetim kurulu üyeleri tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette, Emin Çelik, Doğru'ya çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Emin Çelik, partisinin ve yeni ilçe başkanının her zaman yanında olduğunu belirtti. Çelik, "Asıl olan davadır. Bu davanın bir neferi olarak başkanımızın her zaman yanındayım. Bizler için dava önemlidir. Genel Merkezimizin işaret ettiği yolda yürürüz. AK Parti İlçe Başkanlığı zor bir görevdir. Başkanımızın bu görevi layıkıyla başaracağına hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

Çelik, konuşmasında geçmişte ilçe başkanının belirlenme sürecine dair bazı iddialarla ilgili açıklamalarda bulunarak, "AK Parti davasını anlamak gerekiyor. Geçtiğimiz yerel seçimlerde başkan adayını belirleme sürecinde bazı dedikodular çıktı. Benim bu sürece müdahale ettiğim öne sürüldü ve yıpratıldım. Ancak, Genel Merkezimiz kendi kriterlerine göre bir isim belirliyor ve biz de bu isimlerin yanında oluyoruz." dedi.

Duygu Pınar Marçalı Doğru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti'nin bir parçası olarak Milas'ta birlik ve beraberliği sağlamak adına canla başla çalışacağını ifade etti. Doğru, "AK Parti'de farklı görevlerde bulundum ve bu görevlerde edindiğim deneyimleri ilçe başkanlığı görevinde en iyi şekilde değerlendireceğim." dedi.

Ziyaret, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme