Gaziler Tekne Turunda Buluştu

16 Eylül Cuma günü Gaziler Günü münasebeti ile Boğaziçi Mahallesinde gazi ve yakınlarına Mandalya Körfezinde tekne turu düzenlendi. Renkli ve duygusal görüntülere sahne olan buluşmaya Milas Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer MERSİNCİK, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ATEŞ, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet SARBAN,  Boğaziçi Mahalle Muhtarı Ferhat KARAKOYUN, eski mahalle muhtarı İbrahim KÖKSAL, gazi ve şehit yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.

16 Eylül Cuma günü Gaziler Günü münasebeti ile Boğaziçi Mahallesinde gazi ve yakınlarına Mandalya Körfezinde tekne turu düzenlendi. Renkli ve duygusal görüntülere sahne olan buluşmaya; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer MERSİNCİK, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ATEŞ, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet SARBAN,  Boğaziçi Mahalle Muhtarı Ferhat KARAKOYUN, eski mahalle muhtarı İbrahim KÖKSAL, gazi ve şehit yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.

       Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Etkinliği başlatan eski muhtar İbrahim KÖKSAL ile mevcut mahalle Muhtarı Ferhat KARAKOYUN'a teşekkür plaketleri verilirken, evlatları şehit olan iki aile temsilcisine de Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet SARBAN tarafından Gurur ve Teşekkür Belgesi takdim edildi.

        Tekne gezisi esnasında geziye katılan gazilerimiz ve aileleri ile tek tek ilgilenen ve sohbet eden Kaymakam BÖKE, değerli gazilerimizin bu özel haftalarını kutladı ve taleplerini dinledi.

Bakmadan Geçme