Genç Girşimci, Milas’ta Çiçekçiliğe Farklı Bir Bakış Açısı Getirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde Derin Çiçekçilik’in sahibi Barış Nalbantoğlu uzun yıllardır devam ettirdiği çiçekçilik sektöründe büyük bir başarı yakaladı.

Muğla'nın Milas ilçesinde Derin Çiçekçilik'in sahibi Barış Nalbantoğlu uzun yıllardır devam ettirdiği çiçekçilik sektöründe büyük bir başarı yakaladı.

Barış Nalbantoğlu küçük yaşlardan itibaren Milas'ta çiçekçilik yaparak sektöre getirdiği yeniliklerle gençler arasında girişimcilik örneği sergiliyor.

'Çiçek deyip geçmemek lazım' diyen Nalbantoğlu, 'Çiçeğe herkesin ihtiyacı vardır, çiçek sadece birisine alıp hediye edilen bir süs bitkisi değil, aynı zamanda insanın kişiliğini yansıtan bir enstrümandır' diyerek, sektöre farklı bir bakış açısı getirdiğini söyledi.

Sektöre atıldığında bir çırak olduğunu belirten Nalbantoğlu 'Ne yapabildiysem deyim yerindeyse tırnaklarımla kazıyarak birşeyler yapmaya çalıştım' diyerek azmin sabrın emeğin değerinin bir gün mutlaka anlaşılacağını sözlerine ekledi.

'Ağaç Yaşken Eğilir Sözünün Canlı Kanıtıyım'

Son olarak 'Hedeflerinizden vazgeçmeyin ağaç yaşken eğilir sözünün canlı kanıtıyım' diyen Nalbantoğlu, 'Sevdiklerinizin kalbine dokunmak için büyük hediyeler almanıza gerek yok derin çiçekçilik' ten alacağınız bir gül tanesi, sizin kat kat alacağınız pahalı hediyelerden daha çok etki edecektir dedi.

Bakmadan Geçme