Gidilmesi Gereken Mekan : İnciraltı Çiftliği

Kışın soğuklar, yazın ise sıcaklar temiz havayı doya doya içimize çekmemizi engeller. Oysa bahar öyle mi? Hele doğa ile iç içeyseniz, nefes almak keyif haline gelir. Bunu kahvaltı ile bütünleştirmek ise ayrı bir zevktir.

Günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı, lezzetli ve keyifli olarak yapmayı kim istemez ki? Son yıllarda sayıları giderek artan kahvaltı mekanları, doğa ile başbaşa kalma olanağı yaratan mekanlarda sunulan bol çeşitli mönüleri ile meraklılarına keyif dolu kahvaltı saatleri yaşatıyor.
Yeşilliklerin etrafınızı çevrelediği bir ortamda, kuş sesleri eşliğinde, huzurlu saatler vaat eden mekanlarda, aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.
Hatta kahvaltı mekanından gün boyu ayrılmak bile istemeyebilirsiniz. Çok şanslıyız ki Ege bu tarz mekanlar konusunda olağanüstü şanslı. Keyfine düşkün Egelilere bu mekanlar en iyi hizmeti vermek için, deyimin tam karşılığı ile yarış halde.
Sizlere de keyfini sürmek kalıyor tabii ki…
Sabahın erken saatlerinde çıkılan yol, haftanın keyfine atılan ilk adım oluyor. Sonra da gidilen mekanda çoğu zaman kahkahalar eşliğinde, kahvaltılıkların ağızda bıraktığı lezzet ve de doğanın tertemiz, mis gibi bahar çiçekleri kokan havası… İnsan daha ne isteyebilir ki? Haftanın stres ve yoğunluğunu üzerinizden atmanız için böyle bir kahvaltıyı almak sadece beslenmek değil doğal ilaç almak gibi bir şey.

İnciraltı Çiftliği:

Kır çiçekleri ve meyve ağaçları ile dolu bahçesinde sunulan çeşitlerin pek çoğu mekanın kendi mutfağında hazırlanıyor zengin kahvaltı mönüsü, farklı tarifler huzur veren bir ortamda siz milaslıların hemen yanı başında bulunan Bu mekan hafta sonu ailenizle birlikte geçirebileceğiniz sıkılmadan saatlerce oturabileceğiniz güler yüzlü ve profesyonel bir personele sahip olan Milas'ın görülmesi gereken önemli yerleri arasındadır. Milas Bodrum yolu istikametinde Avşar tabelasından girince 1 kilometre ileride sağda bulunan bu mekanı bütün halkımıza tavsiye ediyoruz.

Bakmadan Geçme