Hükümet Konağı Yıkılıyor

Yaklaşık bir haftadır yıkımı süren Milas hükümet Konağının yerine ne yapılacağı henüz net olarak bilinmemektedir bazı yapılan açıklamalara göre yeşil alan olarak kalacağı söylenmektedir.

Milas'a yıllarca hükümet konağı olarak hizmet veren kaymakamlık binası olarak tabir edilen yapı, depreme dayanıklı olmadığı ve eski olduğu gerekçesiyle yıkılıyor yerine şu anda en çok yeşil alan yapılacağı konuşulmakta olup hükümet konağı geçici olarak zeytinpark mevkiine taşınmış bulunmaktadır.

Beraberinde yıllarca yıkılması planlanan fakat bir türlü gerçekleşmeyen eski spor salonu da yıkılmıştır yeni hükümet konağı verilen bilgiye göre eski Endüstri Meslek Lisesi'nin olduğu yere yapılacak olup bütün milas'lılara bu mevkide hizmet verecektir. Yıkım işinin ve yeni hükümet konağı'nın ne zaman ne kadar süre içerisinde yapılacağı bilinmemekte olup biz Milas'lıların en büyük isteği yıkılan hükümet konağı'nın yerine güzel bir meydan yeşil alan yapılmasıdır böylelikle Milas Atapark ile birlikte çok geniş bir alana yani yeşil alana meydana kavuşacaktır.

Bakmadan Geçme