İdris Gezen Toprağa Verildi

Milas Belediyesi’nin değerli personellerinden İdris Gezen’in dedesi, yaşamını yitirdi. Merhum İdris Gezen için Bahçeburun Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Milas Belediyesi'nin değerli personellerinden İdris Gezen'in dedesi, yaşamını yitirdi. Merhum İdris Gezen için Bahçeburun Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, cenaze törenine katılarak taziyelerini sundu ve İdris Gezen ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Başkanın yanı sıra, belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş da törene katılarak Gezen ailesine destek oldu.

Yaşamını yitiren İdris Gezen, halk arasında sevilen ve saygı gören bir kişi olarak tanınıyordu. Bahçeburun Mahallesi sakinleri ve Milas halkı, onu saygıyla anıyor ve rahmet diliyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 'Hepimizin başı sağ olsun. İdris Bey, toplumumuzda önemli bir yer tutan, sevilen bir kişiydi. Mekanı Cennet olsun' dedi.

İdris Gezen'in cenaze töreni, Bahçeburun Mahallesi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törende duygusal anlar yaşandı. Merhum İdris Gezen, kılınan cenaze namazının ardından Bahçeburun Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Milas Karya Haber ailesi olarak, İdris Gezen ailesine ve tüm Milas halkına başsağlığı diliyoruz. Kaybettiğimiz İdris Bey'in ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun.

Bakmadan Geçme