Kaymakam Böke’nin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Kaymakam Böke’nin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

'Asil Milletimizin son devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz.
Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan Büyük Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca kazandığı zaferler ve bize kazandırdığı eserlerle değil aynı zamanda engin düşünceleriyle ortaya koyduğu fikirlerle başta milletimiz olmak üzere tüm dünyaya ışık tutan bir liderdir.
Türk milletini hak ettiği onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e büyük bir vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir.
Bizler de onun 'En Büyük Eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp; onun fikirleri ışığında el birliği ile çalışarak Ülkemizi daha ileri seviyelere getireceğiz.
Bu inançla, vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanı uğrunda canını feda etmiş tüm Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.'
Ruhu şad olsun'

Bakmadan Geçme