Kore Gazisi Ahmet Yıldız, Milas’ta Düzenlenen Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’nin değerli üyesi olan Kore Gazisi Ahmet Yıldız, bir hastalık nedeniyle aramızdan ayrıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi'nin değerli üyesi olan Kore Gazisi Ahmet Yıldız, bir hastalık nedeniyle aramızdan ayrıldı.

Selimiye Hisarcık Mahallesi'nde gerçekleştirilen askeri törenle, Gazi Yıldız veda etti. Törene, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın yanı sıra protokol üyeleri de katıldı. Tören esnasında, Yıldız ailesine taziyelerini ileten protokol üyeleri, aileye sabır ve metanet temennisinde bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban, yapılan törende duyduğu üzüntüyü dile getirerek şunları söyledi: 'Ahmet Yıldız'ın kaybı bizleri derinden üzmüştür. Yıldız ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Kore Savaşı Gazimiz Ahmet Yıldız'a Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.'

Ahmet Yıldız'ın vatan uğrunda gösterdiği kahramanlık ve fedakarlık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi ve tüm Milas halkı tarafından daima hatırlanacak ve saygıyla anılacaktır.

Bakmadan Geçme