Levent Eser, Milas'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan emekli olan Levent Eser, evinde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu. 55 yaşındaki Eser, Hacıilyas Mahallesi’ndeki evinde yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, Eser’in yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'ndan emekli olan Levent Eser, evinde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu. 55 yaşındaki Eser, Hacıilyas Mahallesi'ndeki evinde yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, Eser'in yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Bugün, Milas Ulu Camii'nde öğle namazını müteakiben düzenlenen cenaze töreniyle Levent Eser, son yolculuğuna uğurlandı. Törene Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özel, MİTSO Meclis üyeleri, Eser ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Tokat, yaptığı paylaşımda, Levent Eser'in Milas için önemli bir şahsiyet olduğunu vurguladı ve 'Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırlar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Milas Karya Haber ailesi olarak Levent Eser'e Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme