Mahmut Kiriş, Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığına Atandı

Mahmut Kiriş, Milas Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevini devraldı. Törende konuşan Kiriş, Ülkücü harekete ve Türk-İslam dünyasına hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Milas Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Mahmut Kiriş Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı görevini devraldı. Törene, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Mustafa Ata Arıcan, Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Yeni İlçe Başkanı Mahmut Kiriş, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları'nda görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu vurguladı. Kiriş, “Bugün benim için anlamlı ve gurur verici bir gün. İlçe Başkanımız Tunahan Ongün ve Ocak Başkanımız Savaş Ergül'den bu bayrağı devralmak büyük bir mutluluk. Ülkücü hareketin içinde, Türk ve İslam dünyasına hizmet etme şuuruyla yetiştirildiğim bu davaya, ömrüm yettiği sürece hizmet etmeye devam edeceğim,” ifadelerini kullandı.

Görevi devraldığı Savaş Ergül'e teşekkür eden Kiriş, "Savaş Başkanımın emeklerini boşa çıkarmayacak, çıtayı daha da yukarıya taşıyacağıma söz veriyorum," diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bakmadan Geçme