Mehmet Yiğit Son Yolculuğuna Uğurlandı

MİLAS – Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın saygın üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, tedavi gördüğü Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Mehmet Yiğit’in ani vefatı, ailesini, ticaret camiasını ve Milas halkını yasa boğdu.

MİLAS – Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın saygın üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, tedavi gördüğü Özel İzan Sağlık Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Mehmet Yiğit'in ani vefatı, ailesini, ticaret camiasını ve Milas halkını yasa boğdu.

Yıllarca Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nda görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Mehmet Yiğit, aynı zamanda Milas'ın sevilen simalarından biri idi. Özel İzan Sağlık Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada fenalaşan Yiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, vefat haberinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Belediyemiz personellerinden Ali Yiğit ve Fatma Balkaş'ın kıymetli babaları, MİTSO Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit'i son yolculuğuna uğurladık. Mehmet Yiğit'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.'

Yiğit'in cenazesi, Cuma namazına müteakip 2.Gümüşkesen Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Milas Karya Haber ailesi olarak Mehmet Yiğit'e Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme