MHP Milas İlçe Teşkilatından AK Parti Milas İlçe Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Milas İlçe Başkanlığı, AK Parti Milas İlçe Başkanlığı'na atanan Duygu Pınar Marçalı Doğru'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Cumhur İttifakı birlikteliği vurgulandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milas İlçe Başkanlığı, AK Parti Milas İlçe Başkanlığı'na atanan Duygu Pınar Marçalı Doğru'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Marçalı Doğru'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, MHP ve AK Parti'nin Cumhur İttifakı kapsamındaki birlikteliğinin altı çizilirken, Milas için birlikte çalışma ve dayanışma mesajları verildi. AK Parti Milas İlçe Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, MHP İlçe Teşkilatı'nın bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milas'ın yararına olan her projede ve çalışmada Cumhur İttifakı ruhuyla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün ise, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Milas için bir olacağız, çok çalışacağız” dedi. Ayrıca, MHP ve AK Parti'nin iş birliği içerisinde Milas'a daha iyi hizmetler sunma amacında olduklarını belirtti.

Ziyaret, iki parti üyeleri arasında yapılan iyi dilek temennileri ile sona erdi.

Bakmadan Geçme