Milas Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mehmet Günlük, Gençlerle Buluştu

Milas, Muğla – Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milas Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Mehmet Günlük, 2024 yerel seçimleri öncesinde Milas’ın gençleriyle bir araya geldi. Milas’ın tanınmış kitap kafelerinden Milena Kafkafe’de gerçekleşen bu buluşma, gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Milas, Muğla – Cumhuriyet Halk Partisi'nden Milas Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Mehmet Günlük, 2024 yerel seçimleri öncesinde Milas'ın gençleriyle bir araya geldi. Milas'ın tanınmış kitap kafelerinden Milena Kafkafe'de gerçekleşen bu buluşma, gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlik, Dr. Günlük'ün sosyal medya hesabından bir gün öncesinde duyuruldu. '#ÇayınızBendenGençler' etiketiyle gençleri soru sormaya davet eden Günlük, Milena Kafkafe'de onlarla buluştu. Gençler, Milas'taki sosyo-kültürel faaliyet alanlarının eksikliği, bisiklet yollarının yetersizliği, kütüphanelerin öğrenci ihtiyaçlarını karşılayamaması ve üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunları gibi konularda sorularını yönelttiler.

Dr. Günlük, göreve gelmesi durumunda gençlerin bu taleplerine cevap vereceğini belirtti. Etkinlikte, belediye meclis üyesi aday adaylarından Avukat Melike Alkan, Avukat Ergün Pozam, Matematik Öğretmeni Mustafa Yiğit ve 2014-2019 yılları arasında Milas Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış olan Faik Karagöz de yer aldı.

Sorulara verilen yanıtlardan memnun kalan gençler, etkinliğin sonunda Dr. Günlük ile hoş ve neşeli bir sohbet gerçekleştirdiler. Dr. Günlük, gençlere 'Bizim geleceğimizsiniz, sizler bizim varlık sebebimizsiniz' diyerek teşekkür etti ve etkinliği sona erdi.

Bakmadan Geçme