Milas-Bodrum Dolmuşunda Balık İstifi Yolculuk Gerginlik Yarattı

Muğla’nın Milas ilçesi ile Bodrum arasında sefer yapan dolmuşlarda yaşanan balık istifi yolculuk, yolcular arasında gerginliğe neden oldu. Bu sabah kameralara yansıyan görüntülerde, dolmuş dolu olmasına rağmen ayakta yolcu alınması üzerine yolcular ve şoför arasında tartışma yaşandı.

Muğla'nın Milas ilçesi ile Bodrum arasında sefer yapan dolmuşlarda yaşanan balık istifi yolculuk, yolcular arasında gerginliğe neden oldu. Bu sabah kameralara yansıyan görüntülerde, dolmuş dolu olmasına rağmen ayakta yolcu alınması üzerine yolcular ve şoför arasında tartışma yaşandı.

Yolcuların Şikayetleri

Her gün işe gitmek için Milas-Bodrum dolmuşunu kullandığını belirten yolcular, dolmuşların dolu olmasına rağmen ayakta yolcu alınmasına tepki gösterdi. Bir yolcu, 'Her sabah bu dolmuş dolu olmasına rağmen ayakta yolcu alınıyor. Yolcular ve şoför arasında kavga çıkıyor. Bodrum seferleri sırasında ücret ödememize rağmen ayakta gidiyoruz ve balık istifi yolculuk yapıyoruz. Üstüne bir de kaptan şoför yolculara bağırıyor, bunun da önüne geçilmesi lazım,' dedi.

Dolmuşta Yaşanan Gerginlik

Tartışmanın nedeni olarak dolmuşun Milas'tan Akıllı Kavşağı'na gelene kadar zaten dolu olması gösterildi. Bir yolcu, 'Ben hep orada biniyorum ve iniyorum. Yanımdaki bayan ise meşelik kavşağına kadar ayakta yolculuk yaptı. Dolmuş dolu olmasına rağmen her durakta durup yolcu almaya çalıştığı için ve kucak kucağa yolculuk yapmaktan rahatsız olduğumuz için yanımdaki bayan şoföre 'Araç dolu olduğu halde neden hala yolcu almaya çalışıyorsunuz?' diye sordu. Biz her gün aynı saatte bu dolmuşa biniyoruz ve bugüne kadar işinize karışmıyorduk,' diye konuştu. Tartışmanın sonunda bir yolcu, 'Biz de işe gidiyoruz,' diye cevap verdi ve bu sebeple tartışma çıktı.

Yetkililere Çağrı

Oturan yolcular dahi bu durumdan rahatsız olduklarını belirterek, 'Parasını verip ayakta yolculuk yapıyoruz. Bu durumun önüne geçin, yetkililer dolmuş seferlerini artırın ve ayakta yolcu almayı yasaklayın,' diyerek yetkililerden yardım istediler.

Yolcuların bu talepleri karşısında yetkililerin ne tür adımlar atacağı merakla bekleniyor.

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız

https://www.instagram.com/reel/C8G4_SUNDuA/?igsh=MTJzaHhyeDFsMXZ4cA==

Bakmadan Geçme