Milas Dikkat...Denizlerimiz İçin Şiddetli Fırtına Uyarısı Geldi!

22 Ekim 2024 tarihinde gece saatlerinden itibaren saatte 75 km'ye varan rüzgarlarla fırtına bekleniyor. Meteoroloji, denizcileri ve balıkçıları olası risklere karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Mila, Bodrum ile Kaş arasında 22 Ekim 2024 Salı günü gece saatlerinden itibaren şiddetli fırtına bekleniyor. Uyarı kapsamında, kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden esmesi beklenen rüzgarın, saatte 50 ila 75 kilometre hızla fırtına şeklinde etkili olacağı bildirildi.

Fırtınanın öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilirken, özellikle denizciler ve balıkçılar başta olmak üzere tüm vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. Yetkililer, fırtınanın denizlerde olumsuz etkilere yol açabileceğini belirterek, meydana gelebilecek risklere karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bu uyarı, fırtına süresince deniz ulaşımı ve balıkçılık faaliyetlerinin olumsuz etkilenebileceğini işaret ediyor. Fırtına 22 Ekim gece yarısı başlayacak ve 12 saat boyunca devam edecek.

Bakmadan Geçme